معرفی تیام شبکه
تیام شبکه شرکتی است که در سال 1374 توسط جمعی از متخصصین شبکه شروع به فعالیت کرده و اولین وارد کننده
رک شبکه ایرانی به بازار شبکه بود. این شرکت یکسال پس از شروع فعالیت، کار ارائه محصولات شرکت Accton Tech که بزرگترین ایجاد کننده ابزار شبکه در تایوان است، را برعهده گرفت. شرکت Accton Tech در زمینه تامین OEM با شرکت های بزرگی مانند 3Com، HP، IBM، Cisco و چند شرکت دیگر همکاری می کند. هاب های تولید شده در Accton Tech به واسطه گروه تیام شبکه در وزارت نفت و در 10 طبقه به کار گذاشته شد. شرکت تیام شبکه مجری طرح شبکه شهری با فیبر نوری در جزیره کیش ایران می باشد، که این طرح در سال 1377 اجرا شد. علاوه بر موارد ذکر شده گروه تیام خدمات متعدد دیگری به ارگان های مختلف ارائه داده است.
دیگر دستاوردهای گروه تیام شبکه
این شرکت برای ارائه بهتر خدمات از پرسنل خود تیم های متخصصی در زمینه های Monitoring، Cabling، Cooling و .... ایجاد کرده است. که این تیم ها با توجه به تخصص خود می توانند در یک یا چند پروژه فعالیت کرده و به انجام رسانند.
آشنایی با محصولات و خدمات شرکت تولید کننده رک شبکه که توسط گروه تیام شبکه مدیریت می شود.
گروه تیام شبکه تولید کننده رک شبکه و تجهیزات جانبی، تجهیزات یونیکام، پنل های توزیع برق، کنسول های مانیتورینگ و کنترلینگ، راهکارهای سرمایشی، UPS، مرکز داده موبایل، و... می باشد.
از جمله خدمات ارائه شده از جانب شرکت تیام شبکه می توان به نصب سیستم های سرمایشی، نصب و کابل کشی تجهیزات شبکه، راه اندازه شبکه های LAN، WAN و... اشاره کرد.
ارتباط تیام شبکه با شرکت یونیکام
تنها نماینده شرکت یونیکام در ایران تیام شبکه است. علت های همکاری شرکت تیام شبکه با یونیکام به شرح زیر است:
- داشتن تولیدات متنوع و قابلیت انتخاب محصول بر اساس قیمت آن
- استفاده از استانداردها و فناوری های روز دنیا در تولیدات خود
- تضمین محصولات ارائه شده برای مدت طولانی
- داشتن گواهینامه های رسمی و متعدد این شرکت
شرکت تیام شبکه همانطور که پیشتر گفتیم تجهیزات شبکه را تولید و نصب می کند. در این بخش به معرفی رک سوئیچ می پردازیم.
رک شبکه چیست؟
رک شبکه یک بخش مهم برای انواع شبکه ها است. برای راه اندازی یک شبکه محلی نیاز به برخی تجهیزات مانند سوئیچ، روتر، سرور و... داریم که همگی این تجهیزات در قسمت رک شبکه قرار دارند. هر یک از تجهیزات شبکه از نظر اندازه و ظاهر از استانداردهای خاصی پیروی می کنند تا بتوان آنها را در داخل رک قرار داد.
پهنای یک رک معمولا حدود یک متر و نیم است. تجهیزات نصب شده از نظر ارتفاع دارای یک استاندارد واحد به نام Unit هستند که هر یونیت با 4.4 سانتی متر برابر است. شرکت های مختلفی در ایران تولید کننده رک های شبکه هستند.
مشخصات رک شبکه تیام
از جمله مشخصات رک شبکه تیام می توان گفت که دارای دو نوع
رک دیواری و
رک ایستاده می باشد. که در ادامه به اختصار توضیح داده می شود.
رک دیواری تیام: بیشتر در شبکه های خانگی و یا قسمت های متفاوت یک شبکه عظیم استفاده می شود و دارای انواع مختلفی از نظر سایز، جنس، عمق، با در یا بدون در و دارای فن خنک کننده تجهیزات یا بدون فن هستند.
رک ایستاده تیام: این نوع از رک ها در شبکه های خیلی بزرگ و گسترده کاربرد دارند. علاوه بر مشخصات ذکر شده در رک دیواری دارای دسته بندی های دیگری هم هستند مانند: قابل جابجایی یا چرخش، تحمل وزن بالا، تعداد خنک کننده های بیشتر و قابلیت قرار دادن پاور ماژول (در ادامه توضیح داده می شود) با پورت های زیاد.
معرفی قطعات رک شبکه تیام
مزیت رک این است که میتوان قطعات مختلفی را روی آن نصب کرد در این قسمت به معرفی و توضیح برخی از این قطعات می پردازیم.
کیس رکمونت: شبیه به کیس های کامپیوتر های PC است. در اندازه های 3 و4 یونیت و با قدرت های تا 400 وات موجود می باشند. کیس رکمونت قابلیت نصب در رک ایستاده را دارد. کار این قطعه ایجاد سرورهای اختصاصی است.
فن رک: محل نصب فن های موجود در رک است که از 1 فن تا 4 فن هم می تواند پشتیبانی کند و در صورت نیاز به فن های بیشتر از یونیت های فن استفاده می شود، که هر یونیت بین 2 تا 6 فن را ارائه می دهد.
بلانک پنل: وظیفه این قسمت از قطعات رک شبکه پر کردن فضای خالی در رک برای پیشگیری از لطمه رسیدن به دیگر اجزا است.
پاور ماژول: این قطعه مسئول تامین برق تمام قطعات موجود در رک است، بخاطر وجود این قطعه در رک تنها یک سیم خروجی از رک به پریز وصل می شود.
سینی رک: این سینی در دو نوع ثابت و متحرک یافت می شود که قطعات مختلف بر روی آن قرار می گیرند.