درخواست پیش فاکتور
0

کارت شبکه

شبکه‌های کامپیوتری نقشی اساسی در زندگی روزمره ما ایفا می‌کنند. از شبکه‌های خانگی و محلی گرفته تا شبکه‌های بزرگ جهانی، همه و همه به کارت‌های شبکه برای برقراری ارتباط بین دستگاه‌های مختلف نیاز دارند. در ادامه بهتر است اطلاعاتی را در مورد کارت شبکه در اختیار شما قرار دهیم تا با آن بیشتر آشنا شوید. شایان ذکر است بدانید کارت شبکه، قطعه‌ای سخت‌افزاری است که وظیفه برقراری ارتباط بین یک دستگاه کامپیوتری و شبکه را بر عهده دارد. این قطعه، داده‌ها را از دستگاه کامپیوتری به شبکه ارسال کرده و دریافت می‌کند. در ادامه تصمیم بر این است تا شما به صورت کامل با انواع کارت شبکه و بهترین برند‌هایی که این قطعه را تولید می‌کنند آشنا شوید. در نهایت پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این محتوا با ما در وب سایت برقچی همراه باشید.

کارت شبکه

انواع کارت شبکه

مطمئناً قبل از این که برای خرید کارت شبکه اقدام کنید باید با انواع آن آشنا شوید، زیرا در این صورت می‌توانید کارت شبکه‌ مطابق با نیاز خود را خریداری کنید. در مجموع باید ذکر کنیم کارت‌های شبکه در دو نوع اصلی سیمی و بی‌سیم تولید می‌شوند. کارت‌های شبکه سیمی از کابل‌های شبکه برای برقراری ارتباط استفاده می‌کنند. این در شرایطی است که کارت‌های شبکه بی‌سیم نیز از امواج رادیویی برای برقراری ارتباط بهره می‌برند. در ادامه هر دو نوع کارت شبکه را به صورت کامل مورد بررسی قرار خواهیم داد.

کارت شبکه سیمی (Wire)

کارت شبکه سیمی یک قطعه سخت‌افزاری است که به یک دستگاه کامپیوتری اجازه می‌دهد تا با استفاده از کابل شبکه به یک شبکه متصل شود. کارت شبکه سیمی معمولاً روی مادربرد کامپیوتر نصب می‌شود، اما می‌توان آن را به صورت کارت PCI یا PCIe نیز اضافه کرد. کارت شبکه سیمی برای طیف وسیعی از کاربرد‌ها از جمله دسترسی به اینترنت، اشتراک‌گذاری منابع و ارتباط بین دستگاه‌های مختلف استفاده می‌شود. در مجموع باید ذکر کنیم، کارت شبکه سیمی یک گزینه مناسب برای کاربرد‌هایی است که به سرعت، امنیت و قابلیت اطمینان بالایی نیاز دارند.

کارت شبکه بی‌سیم (Wireless)

کارت شبکه بی‌سیم یا همان کارت شبکه وایرلس محبوبیت بیشتری نسبت به کارت شبکه سیمی دارد. زیرا باعث کاهش هزینه سیم کشی می‌شود. کارت شبکه بی‌سیم هم مانند نوع سیمی آن، یک قطعه سخت افزاری است اما این قطعه برخلاف نمونه سیمی خود برای انتقال امواج به کابل کشی نیاز ندارد و این کار را با استفاده از امواج رادیویی انجام می‌دهد. معمولاً به صورت داخلی در لپ‌تاپ‌ها تعبیه می‌شود، اما می‌توان آن را به صورت خارجی مانند کارت USB یا PCI نیز به رایانه‌های رومیزی اضافه کرد. راه‌اندازی آن اسان‌تر است، در ثانی با راه‌اندازی شبکه بی‌سیم همه چیز تمیز‌تر و منظم‌تر اجرا می‌شود. اگر بخواهیم این مبحث را با ذکر یک مثال توضیح دهیم باید بگوییم در بسیاری از سازمان‌ها، اداره‌ها و غیره که همچنان از شبکه سیمی استفاده می‌کنند، شاهد کابل کشی نامنظم هستیم که می‌تواند باعث بهم ریختگی ظاهر ساختمان شود. این مسأله در فضا‌های مسکونی و دفترهای کاری لاکچری بیشتر به چشم می‌آید زیرا در این نوع از فضا‌ها هزینه زیادی برای طراحی داخلی صرف می‌شود.

برند‌های تولید‌کننده کارت شبکه

اکثر افراد قبل از خرید یک قطعه الکترونیکی به دنبال پیدا کردن یک برند خوب هستند. در بازار جهانی برند‌های مختلفی وجود دارند که در حوزه تولید انواع کارت شبکه فعالیت می‌کنند. اگر بخواهیم به معروف‌ترین و محبوب‌ترین آن‌ها اشاره کنیم بهتر است برند‌های همچون تی پی لینک، دی لینک و تندا را معرفی نماییم. این سه برند در حال حاضر بخش اعظمی از بازار ایران را به خود اختصاص داده‌اند. اگر تصمیم دارید با این سه برند بیشتر آشنا شوید و بهترین کارت‌های شبکه که توسط آن‌ها تولید می‌شوند را بشناسید، بهتر است پاراگراف مربوط به هر برند را با دقت بالا مطالعه کنید.

کارت شبکه تی پی لینک

تی پی لینک یکی از برند‌های معتبر است که در حوزه تولید تجهیزات شبکه اکتیو فعالیت می‌کند. مطمئناً تا به امروز با مودم، روتر و غیره این برند مواجه شده‌اید. در این بخش تصمیم داریم دو نمونه از کارت شبکه‌های این برند را به شما معرفی کنیم. در ابتدا به سراغ کارت شبکه تی پی لینک از نوع سیمی می‌رویم. کارت شبکه گیگابیتی تی پی لینک مدل TG-3468 یکی از پر فروش‌ترین کارت‌های شبکه سیمی است که توسط این برند تولید شده است. اگر بخواهیم به یک نمونه کارت شبکه سیمی تی پی لینک اشاره کنیم بهترین گزینه کارت شبکه USB تی‌ پی لینک مدل TL-WN725N V3 می‌باشد.

کارت شبکه دی لینک

دی لینک برند دیگری است که از شهرت زیادی برخوردار می‌باشد و محصولات آن طرفداران بسیاری دارد. این شرکت محصولات با کیفیتی را تولید و به بازار عرضه می‌کند و تنوع محصولات این شرکت در ایران بسیار زیاد است. حال زمان آن فرا رسیده تا با دو نمونه از بهترین کارت شبکه‌های این برند آشنا شوید. شایان ذکر است بدانید یکی از بهترین کارت شبکه دی لینک از نوع سیمی کارت شبکه گیگابیتی دی لینک مدل DGE-560T است. همچنین برای معرفی کارت شبکه تی پی لینک از نوع بی‌سیم بهتر است به کارت شبکه بی سیم دی لینک مدل DWA-182 اشاره کنیم. در انتها، بهتر است ذکر کنیم کارت‌های شبکه‌ تی پی لینک از ویژگی‌های مختلفی مانند پشتیبانی از امنیت WPA2، WPS و QoS برخوردار هستند. این ویژگی‌ها می‌توانند به بهبود امنیت و عملکرد شبکه کمک کنند.

کارت شبکه تندا

تندا یک برند شناخته شده در زمینه تولید تجهیزات شبکه است. این شرکت کارت‌های شبکه‌ مختلفی را در دو نوع سیمی و بی‌سیم تولید می‌کند. کارت‌های شبکه‌ سیمی تندا از استانداردهای مختلفی مانند 10BASE-T، 100BASE-TX و 1000BASE-T پشتیبانی می‌کنند و سرعت انتقال داده‌های مختلفی را ارائه می‌دهند. این کارت‌ها معمولاً به صورت کارت PCI یا PCIe عرضه می‌شوند. در ادامه باید ذکر کنیم کارت‌های شبکه‌ بی‌سیم تندا از استانداردهای مختلفی مانند 802.11a، 802.11b، 802.11g، 802.11n و 802.11ac پشتیبانی می‌کنند و سرعت انتقال داده‌های مختلفی را ارائه می‌دهند. این کارت‌ها معمولاً به صورت کارت USB، کارت PCI یا کارت PCIe عرضه می‌شوند.

قیمت کارت شبکه

همانطور که می‌دانید کارت‌های شبکه انواع مختلفی دارند به همین دلیل قیمت آن نیز بر اساس فناوری و عملکرد آن‌ها تعیین می‌شود. برای مثال نوع کارت شبکه، سرعت انتقال داده‌ها، برند سازنده و بسیاری از ویژگی‌های دیگر می‌توانند بر روی قیمت کارت شبکه تأثیر مستقیم بگذارند. از این موارد هم بگذریم، قیمت کارت شبکه در فروشگاه‌های مختلف هم با یکدیگر تفاوت دارد. اگر تصمیم دارید برای استعلام قیمت کارت شبکه اقدام کنید بهترین گزینه برای شما وب سایت برقچی است زیرا این وب سایت یک تیم حرفه‌ای دارد که به صورت روزانه قیمت محصولات اللخصوص کارت شبکه را به روز‌رسانی می‌کند. نکته بسیار مهم این است که در حال حاضر بسیاری از فروشگاه‌های فیزیکی در سراسر کشور برای استعلام قیمت این محصول به برقچی مراجعه می‌کنند.

خرید کارت شبکه

زمانی که سخن از خرید یک محصول به میان می‌آید باید چند آیتم را در هنگام خرید در نظر بگیرید. آیتم اول مربوط به اعتبار فروشگاه است، دومین آیتم مربوط به اورجینال بودن محصول می‌باشد و در انتها هم باید به سراغ فروشگاهی بروید که قطعه مورد نظر را با قیمت مناسب به شما ارائه کند. لازم به ذکر است بدانید این سه آیتم در برقچی وجود دارد، این تیم با داشتن حق واردات و بستر اختصاصی فروش تا به امروز توانسته بهترین تجهیزات شبکه اورجینال را زیر قیمت بازار در اختیار افرادی که تصمیم به خرید کارت شبکه قرار می‌دهد.

نتیجه‌ گیری

در این محتوا اطلاعات دقیقی در مورد انواع کارت شبکه در اختیار شما قرار دادیم و مطمئناً در حال حاضر می‌دانید که چه تفاوت‌هایی بین کارت شبکه سیمی و کارت شبکه بی‌سیم وجود دارد. از سوی دیگر ما در این صفحه بهترین برند‌های تولید‌کننده کارت شبکه را هم به شما معرفی کردیم. در نهایت‌ امیدواریم محتوای موجود در این مقاله بتواند به شما کمک کند تا با دید باز و آگاهی کامل یک انتخاب درست و یک خرید هوشمندانه را تجربه کنید.

مشاهده بیشتر


روال کار برقچی

درخواست خرید

درخواست خرید


مشاوره و راهنمایی

اعلام قیمت

اعلام قیمت


صدور پیش‌فاکتور

آماده‌سازی کالا

آماده‌سازی کالا


ارسال کالا در همان روز

تسویه نهایی

تسویه نهایی


صدور فاکتور

ارسال کالا

ارسال کالا


در همان روز