درخواست پیش فاکتور
0
جستجو پیشرفته
5
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 UTP
barghchi

پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 UTP

۳٬۷۰۰٬۰۰۰
۳٬۲۰۰٬۰۰۰
5
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP
barghchi

پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP

۴٬۵۰۰٬۰۰۰
۴٬۲۰۰٬۰۰۰
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6A SFTP
barghchi

پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6A SFTP

۴٬۸۰۰٬۰۰۰
۴٬۷۰۰٬۰۰۰
پچ پنل نگزنس 24 پورت CAT6 UTP
barghchi

پچ پنل نگزنس CAT6 UTP

۲٬۱۰۰٬۰۰۰
۱٬۸۹۰٬۰۰۰
پچ پنل اشنایدر 24 پورت CAT6 UTP
barghchi

پچ پنل اشنایدر 24 پورت CAT6 UTP

۲٬۱۰۰٬۰۰۰
۱٬۹۰۰٬۰۰۰
پچ پنل نگزنس SFTP CAT6
barghchi

پچ پنل نگزنس SFTP CAT6

۲٬۸۰۰٬۰۰۰
۲٬۷۰۰٬۰۰۰
5
پچ پنل شبکه امپ CAT6 UTP
barghchi

پچ پنل شبکه امپ CAT6 UTP

۹۰۰٬۰۰۰
۸۵۰٬۰۰۰
پچ پنل 24 پورت لگراند UTP CAT6 LCS3
barghchi

پچ پنل 24 پورت لگراند UTP CAT6 LCS3

۸٬۹۰۰٬۰۰۰
۸٬۲۰۰٬۰۰۰
پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6A LCS3
barghchi

پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6A LCS3

۱۲٬۶۰۰٬۰۰۰
۱۱٬۹۰۰٬۰۰۰
پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6 LCS3
barghchi

پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6 LCS3

۹٬۶۰۰٬۰۰۰
۸٬۹۰۰٬۰۰۰
پچ پنل 16 پورت POE کیستونی CAT5e ایکوییپ 328116 Equip Passive PoE

پچ پنل 16 پورت POE CAT5e ایکوییپ 328116

برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید
پچ پنل شبکه Patch Panel چیست؟ تکنولوژی هر روز در حال پیشرفت است و بسیاری از افراد شبکه‌های بی‌سیم را به شبکه‌های سیمی ترجیح می‌دهند، اما در بسیاری از مواقع استفاده از شبکه‌های سیمی بهتر از شبکه‌های بی‌سیم است، شاید برای شما سوال پیش بیاید که چرا با پیشرفت تکنولوژی همچنان باید به دنبال استفاده از شبکه‌های سیمی بود؟ در پاسخ به این سوال بهتر است بگوییم شبکه‌های سیمی همچنان دارای سرعت بیشتری نسبت به شبکه‌های بی‌سیم هستند اما برای دسترسی به سرعت بالا باید از تجهیزات جدید استفاده کنید که یکی از تجهیزات بسیار مهم و کاربردی پچ پنل شبکه می‌باشد. اگر نمی‌دانید پچ پنل چیست و به دنبال راهنمای خرید پچ پنل هستید اصلا نگران نباشید چون قصد داریم شما را با پچ پنل به طور کامل آشنا کنیم، بهتر است بدانید در این محتوا انواع پچ پنل شبکه و کاربرد‌های آن مورد بررسی قرار خواهند گرفت، پس تا انتها محتوا با ما همراه باشید.

پچ پنل شبکه چیست و چه کاربردی دارد؟

یکی از متداول‌ترین سوالاتی که توسط افراد مطرح می‌شود این است که پچ پنل شبکه چه کاربردی دارد؟ توجه داشته باشید که پچ پنل یکی از تجهیزات بسیار مهم است و در راه اندازی شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد که دارای پورت‌های زیادی می‌باشد، در واقع این دستگاه در مدل های مختلف ( 12 پورت،24 پورت،48 پورت و ....) در بازار موجود می باشد. لازم به ذکر است بدانید که کاربرد پچ پنل قرارگیری در انتهای تجهیزاتی همچون هاب سوئیچ و روتر می‌باشد و باعث می‌شود که کابل مستقیم به تجهیزات متصل نگردد، شاید به عقیده بسیاری از افراد استفاده از پچ پنل الزامی نباشد اما به این نکته توجه کنید که اگر قرار باشد موقعیت مکانی دو سیستم را در یک شبکه عوض کنید احتمالا باید تمام کابل کشی را تغییر دهید. در نتیجه همانطور که می‌دانید در حال حاضر هزینه کابل کشی بسیار زیاد است از سوی دیگر هر زمان بخواهید ارتباط یک کامپیوتر و یا دستگاه دیگری را قطع کنید باید سوکت را از دستگاه جدا کنید که اگر این کار به دفعات تکرار شود ممکن است پورت دستگاه و تجهیزات شما آسیب ببیند، در نتیجه استفاده از پچ پنل بسیار الزامی است و پیشنهاد می کنیم که حتما از این دستگاه استفاده کنید.

مشاهده کنید: لیست قیمت سوکت شبکه 


آشنایی با انواع پچ پنل

در این بخش از محتوا راهنمای خرید پچ پنل قصد داریم شما را با انواع پچ پنل شبکه آشنا کنیم، توجه داشته باشید که در قسمت زیر نام دو نوع از پچ پنل ها ذکر شده است که شما می توانید توضیحات مربوط به هر کدام را به صورت جداگانه مطالعه کنید.
  • پچ پنل های ماژولار
  • پچ پنل های غیر ماژولار

پچ پنل ماژولار

پچ پنل ماژولار به پنلی گفته می‌شود که با استفاده از آن می‌توان چندین نوع پورت را در کنار هم قرار داد، اگر بخواهیم شما را با این پروت ها بیشتر آشنا کنیم باید به پورت‌هایی همچون (STP ،UTP و FTP و Cat7 , Cat6 , Cat5e , Cat5، پورت فیبر نوری سینگل مود و مالتی مود) اشاره کنیم. در انتها بهتر است بدانید که پچ پنل ماژولار دارای نمونه‌های گوناگون می‌باشد که توسط تولیدکنندگان مختلفی تولید و عرضه می‌شود، در نتیجه شما می‌توانید بر حسب نیاز خود بین پچ پنل‌های 12 پورت، 16 پورت ،24 پورت، 36 پورت و.... یک نمونه را خریداری کنید.

پچ پنل های غیر ماژولار

پچ پنل‌های غیر ماژولار که با نام Loaded شناخته می شوند در شبکه‌های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد، توجه داشته باشید که در کابل کشی می توانید پچ پنل‌ها را در داخل رک قرار داده و تمام کابل‌های شبکه را به پچ پنل‌ها متصل کنید. اگر نمی دانید که ارتباط این دو بخش به چه صورت است بهتر است بگوییم که تمام کابل های شبکه به پریز شبکه وصل می‌شوند و سر دیگر آن باید به پچ پنل‌ها اتصال پیدا کند. در انتها بهتر است بدانید که پچ پنل‌های غیر ماژولار دارای تعداد پورت های گوناگونی می‌باشند که پرمصرف‌ترین آنها پچ پنل‌های غیر ماژولار 16 پورت، 24 پورت، 36 پورت و 48 پورت است و در دو زاویه مختلف 180 درجه و 45 درجه در دو نوع Cat5e و Cat6 تولید می‌شوند.

مشاهده کنید: لیست قیمت کیستون شبکه


انواع پچ پنل فیبر نوری

یکی از بروز‌ترین پچ پنل های موجود در بازار پچ پنل فیبر نوری است که در دو نوع مختلف تولید و به بازار عرضه می‌گردد، توجه داشته باشید که در قسمت زیر 8 پچ پنل مورد بررسی قرار گرفته‌اند و شما می‌توانید با مطالعه هر بخش به صورت مجزا اطلاعات کافی را بدست بیاورید.
  • پچ پنل فیبر نوری رکمونت
  • پچ پنل های دیواری فیبر نوری

پچ پنل فیبر نوری رکمونت

یکی از پر‌کاربرد ترین پچ پنل‌ها که در بسیاری از مواقع مورد استفاده قرار می‌گیرد و طرفداران بسیار زیادی دارد پچ پنل فیبر نوری رکمونت است که تصویر آن را می‌توانید در بخش زیر مشاهده کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که این پنل را باید به صورت افقی نصب کنید و در اکثر موارد طراحی آن به شکلی است که مثل یک کشو می‌توان آن را باز و بسته کرد که این مسئله باعث می‌شود شما راحت‌تر بتوانید به فیبرهای نوری داخل پچ پنل دسترسی داشته باشید. لازم به ذکر است بدانید که از پچ پنل فیبر نوری رکمونت می‌توانید برای توزیع کابل‌های فیبر نوری استفاده کنید که این بخش از کار میتواند پایان مواجه شدن با مشکلات باشد، در واقع می توان گفت که این نوع از پچ پنل برای ساماندهی فیبر نوری مورد استفاده قرار می گیرد. در انتها به این مسئله هم اشاره کنیم که پچ پنل فیبر نوری رکمونت به صورت ثابت می‌باشد و به هیچ عنوان نمی‌توانید آن را جابجا کرد در نتیجه می‌تواند به راحتی باعث محافظت از آداپتور فیبر نوری، پیکتل‌ فیبر نوری و پچ کورد شبکه باشد. [caption id="attachment_18643" align="aligncenter" width="696"]پچ پنل فیبر نوری رکمونت پچ پنل فیبر نوری رکمونت[/caption]

پچ پنل های دیواری فیبر نوری

در این بخش از راهنمای خرید پچ پنل قصد داریم پچ پنل‌های دیواری را به شما معرفی کنیم و شما می‌توانید تصویر آن را در قسمت زیر مشاهده کنید، شایان ذکر است بدانید که این نوع از پچ پنل 12 فیبر نوری را پشتیبانی می‌کند و اگر شما بخواهید که بیشتر از 12 فیبر نوری اضافه کنید می‌توانید از یک مهندس درخواست کنید تا برای نگهداری فیبر نوری به صورت جداگانه برای شما پنل طراحی کند، در انتها بهتر است بدانید که این نوع از پچ پنل تا 144 فیبر نوری را با طراحی پنل مجزا پشتیبانی می‌کند و برای کابل کشی می‌توانید از کابل های نوری و پیگتل‌ها استفاده کنید.

پچ پنل poe چیست

در سال‌های گذشته برای اینکه بتوانند برق را به روی کابل‌های شبکه انتقال بدهند مباحث تئوری بسیار زیادی مطرح شد که این امر باعث ایجاد تحول در صنعت تجهیزات شبکه گردید. در واقع اگر انتقال بر روی کابل های شبکه صورت بگیرد فناوری POE اتفاق می‌افتد. لازم به ذکر است بدانید که این انتقال برق نیاز به هیچگونه کابل کشی برق به صورت جداگانه ندارد و برق مورد نیاز برای راه اندازی تجهیزات شبکه تنها با استفاده از دو زوج کابل شبکه تامین می گردد.

تفاوت پچ پنل  loaded و unloaded

در بسیاری از مواقع افراد فرق پچ پنل loaded و unloaded را نمی‌دانند به همین دلیل ما قصد داریم در این مطلب چند تفاوت که بین این دو پچ پنل وجود دارد را مطرح کنیم تا شما اطلاعات بیشتری نسبت به پچ پنل‌های loaded و unloaded به به دست بیاورید، در ابتدا بهتر است بدانید که پچ پنل‌های loaded دارای کیستون می‌باشند اما پچ پنل های unloaded کیستون ندارد. شایان ذکر است بدانید یکی از بزرگترین تفاوت میان پچ پنل loaded و unloaded این است که اگر پچ پنل‌های loaded دچار عیب شوند باید پنل پنل را به طور کل تعویض کنید اما این مسئله در مورد پچ پنل‌های unloaded صدق نمی‌کند چون در صورت خرابی و بروز هرگونه مشکل تنها همان کیستون تعویض می‌شود و نیاز نیست که کل پچ پنل را عوض کنید.

مشاهده کنید: قیمت کیستون تلفن


قیمت پچ پنل‌ شبکه

پچ پنل ها نسبت به سایر ابزارها در اتصالات شبکه ارزان قیمت تر هستند چرا که عملا نقشی در انتقال داده ها ندارند. در این بخش از مقاله قصد داریم چهار نمونه از بهترین پچ پنل‌های شبکه را به شما معرفی کرده و قیمت آن‌ها را به صورت شفاف مطرح کنیم تا شما بتوانید با دید باز و آگاهی کامل برای خرید پچ پنل مورد نظر خود اقدام کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که نام پچ پنل‌ها در قسمت پایین ذکر شده‌اند و ما هر کدام را به صورت مجزا مورد بررسی قرار داده ایم، در نتیجه پیشنهاد می‌کنیم که این بخش از محتوا راهنمای خرید پچ پنل را با دقت بالا مطالعه کنید.
  • قیمت پچ پنل 16 پورت
  • قیمت پچ پنل فیبر نوری 12 پورت
  • قیمت پچ 24پنل پورت cat6 sftp
  • قیمت پچ پنل فیبر نوری

قیمت پچ پنل 16 پورت

در این بخش از محتوا قصد داریم پر‌فروش‌ترین پچ پنل 16 پورت را به شما معرفی کنیم، توجه داشته باشید که پچ پنل‌های 16 پورت در انواع گوناگون توسط برندهای مختلفی تولید و بازار عرضه می‌شود اما پچ پنلی که ما قصد داریم به شما معرفی کنیم پچ پنل 16 پورت POE کیستون CAT5e است که دارای دو بخش مجزا 16 پورتی می باشد. شایان ذکر است بدانید که در ردیف بالا 16 پورت قرار داده شده است که مربوط به ورودی دیتا و در قسمت پایین هم 16 پرت قرار داده شده است که برای خروجی دیتا و پاور مورد استفاده قرار می‌گیرد. شاید برای شما سوال پیش بیاید که توان POE این پچ پنل چقدر است؟ در پاسخ به این سوال بهتر است بدانید که در هر دقیقه 120 وات توان این پچ پنل می‌باشد. در انتها بهتر است بدانید که قیمت این مدل حدود یک میلیون تومان است و شما می‌توانید به راحتی از طریق لینک خرید پچ پنل 16 پورت برای تهیه آن اقدام کنید. [caption id="attachment_18644" align="aligncenter" width="696"]قیمت پچ پنل 16 پورت قیمت پچ پنل 16 پورت[/caption]

قیمت پچ پنل فیبر نوری 12 پورت

دومین پچ پنل که قصد داریم به شما معرفی کنیم، پچ پنل فیبر نوری 12 پورت داپلکس است که قیمت آن 600 هزار تومان می‌باشد. شایان ذکر است بدانید که نوع آداپتور این پچ پنل SC است و در ساخت بدنه آن از متریال مس استفاده شده است. همانطور که می‌دانید این پچ پنل دارای 12 پرت برای ورودی و خروجی دیتا می باشد و ساختار آداپتور آن داپلکس است، در انتها اگر قصد خرید این محصول را دارید تنها کافی است بر روی لینک خرید پنل فیبر نوری 12 پورت داپلکس کلیک کنید. [caption id="attachment_18645" align="aligncenter" width="696"]قیمت پچ پنل فیبر نوری 12 پورت قیمت پچ پنل فیبر نوری 12 پورت[/caption]

قیمت پچ پنل 24 پورت cat6 sftp

آیا به دنبال قیمت پچ پنل 24 پورت cat6 sftp هستید و قصد دارید این نوع از پچ پنل را خریداری کنید؟ توجه داشته باشید که یکی از بهترین پچ پنل های 24 پورت، پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP می‌باشد که توسط کمپانی لگراند تولید شده است. این محصول در بسته بندی CAT6 قرار دارد و نوع کیستون آن SFTP می باشد در انتها بهتر است بدانید که  قیمت پچ پنل 24 پورت cat6 sftp  پنج میلیون و نهصد هزار تومان است و برای دسترسی به آن و کسب اطلاعات بیشتر تنها کافی است بر روی لینک خرید پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP کلیک کنید. [caption id="attachment_18646" align="aligncenter" width="696"]قیمت پچ پنل 24 پورت cat6 sftp قیمت پچ پنل 24 پورت cat6 sftp[/caption]

قیمت پچ پنل فیبر نوری

اگر به دنبال قیمت پچ پنل فیبر نوری هستید بهتر است بدانید که پچ پنل‌های فیبر نوری در ابعاد و تعداد پورت های مختلف، توسط کمپانی‌های گوناگون تولید می‌شوند به همین دلیل شما می‌توانید به راحتی با کلیک بر روی لینک بررسی قیمت پچ پنل فیبر نوری نگزنس بهترین پچ پنل فیبر نوری را با قیمت 490 هزار تومان خریداری کنید. [caption id="attachment_18648" align="aligncenter" width="696"]قیمت پچ پنل فیبر نوری قیمت پچ پنل فیبر نوری[/caption]

برندهای برتر پچ پنل شبکه

اگر می‌خواهید پچ پنل خریداری کنید بهتر است بدانید که پچ پنل‌ها توسط شرکت‌های معتبر و غیر معتبر تولید می شوند که ما قصد داریم 5 نمونه از بهترین و معتبرترین شرکت‌هایی که در حال حاضر پچ پنل‌های آنها جزو پرفروش ترین پچ پنل‌های موجود در بازار محسوب می‌شوند را به شما معرفی کنیم. بهتر است بدانید که نام تولید‌کنندگان این پچ پنل‌ها در قسمت پایین ذکر شده و هر کدام به صورت مجزا مورد بررسی قرار گرفته‌اند.
  • پچ پنل اشنایدر
  • پچ پنل ایکویپ
  • پچ پنل نگزنس
  • پچ پنل لگراند
  • پچ پنل دی لینک

مشاهده کنید:  ابزار شبکه


راهنمای خرید پچ پنل شبکه از برقچی

همانطور که در متن بالا اشاره شد، پچ پنل ها انواع مختلفی دارند که شرکت های متفاوتی سازنده آن ها هستند. شما برای اینکه بتوانید بهترین انتخاب خودتان را در خرید پچ پنل شبکه داشته باشید، لازم است به فروشگاه معتبر برقچی که نمایندگی اصلی پچ پنل های شبکه را در ایران دارد، مراجعه نمایید. همچنین شما همکار محترم می توانید همین حالا با خیالی آسوده برای خرید عمده پچ پنل شبکه با شماره تلفن 02135000020 تماس بگیرید و از مشاوره رایگان و تخصصی همکاران ما در برقچی بهره مند شوید.

جمع بندی

بسیاری از افراد بر این باور هستند که پچ‌ پنل‌ها کاربردی نیستند اما مطمئناً این افراد اطلاعات کافی نسبت به پچ پنل ندارند. شما می توانید با مطالعه مجله برقچی، با تمام تجهیزات شبکه مثل تجهیزات پسیو، به ویژه پچ پنل‌ها آشنایی پیدا کنید و مطمئن شوید که پچ پنل‌ها بسیار کاربردی هستند. در نتیجه پیشنهاد می کنیم برای جلوگیری از به هم ریختگی کابل‌ها و آسیب رسیدن به سخت افزار از پچ پنل استفاده کنید.

سوالات متداول

چرا از پچ پنل استفاده کنیم؟ تفکیک سازی راحت شبکه های مختلف از هم. جلوگیری از خراب شدن سوکت کابل شبکه. عیب یابی راحت تر تفاوت پچ پنل با سوئیچ در چیست؟ پچ‌پنل یک ابزار ضروری برای مدیریت کابل‌های شبکه و فیبر نوری است که هیچ تأثیری بر انتقال داده‌ها ندارد، در حالی که سوئیچ یک ابزار کاربردی برای مدیریت شبکه است.