مودم فیبرنوری
درخواست پیش فاکتور
0
جستجو پیشرفته
فریم پچ پنلی لگراند LCS3 - 033790
barghchi

فریم پچ پنل 24 پورت لگراند LCS3

۵٬۰۰۰٬۰۰۰
۴٬۵۰۰٬۰۰۰
پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6 LCS3
barghchi

پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6 LCS3

۱۳٬۷۰۰٬۰۰۰
۱۳٬۵۰۰٬۰۰۰
پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6A LCS3
barghchi

پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6A LCS3

۱۵٬۰۰۰٬۰۰۰
۱۲٬۴۰۰٬۰۰۰
قوی‌ترین
پچ پنل 24 پورت لگراند UTP CAT6 LCS3
barghchi

پچ پنل 24 پورت لگراند UTP CAT6 LCS3

۸٬۹۰۰٬۰۰۰
۸٬۱۰۰٬۰۰۰
5
پچ پنل شبکه امپ CAT6 UTP
barghchi

پچ پنل شبکه امپ CAT6 UTP

۱٬۵۰۰٬۰۰۰
۱٬۰۰۰٬۰۰۰
پچ پنل دی لینک UTP CAT6
barghchi

پچ پنل دی لینک UTP CAT6

۲٬۲۰۰٬۰۰۰
۲٬۰۰۰٬۰۰۰
پچ پنل نگزنس SFTP CAT6
barghchi

پچ پنل نگزنس SFTP CAT6

۲٬۹۵۰٬۰۰۰
۲٬۹۰۰٬۰۰۰
پچ پنل نگزنس 24 پورت CAT6 UTP
barghchi

پچ پنل نگزنس CAT6 UTP

۱٬۸۰۰٬۰۰۰
۱٬۷۰۰٬۰۰۰
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6A SFTP
barghchi

پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6A SFTP

۴٬۸۰۰٬۰۰۰
۴٬۳۰۰٬۰۰۰
5
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP
barghchi

پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP

۴٬۳۰۰٬۰۰۰
۴٬۱۰۰٬۰۰۰
5
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 UTP
barghchi

پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 UTP

۳٬۰۰۰٬۰۰۰
۲٬۹۰۰٬۰۰۰

 

پچ پنل شبکه، یک قطعه سخت‌افزاری است که برای اتصال تعداد زیادی پورت در کابل‌های Lan یا فیبر نوری مورد استفاده قرار می‌گیرد. وجود پچ پنل در شبکه الزامی نیست اما نبود آن می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند؛ از جمله اینکه همه کابل‌هایی که از پریز‌های شبکه مختلف به سمت رک آمده‌اند باید مستقیماً به سوئیچ متصل شوند.

این قطعه سخت‌افزاری مستطیلی شکل بوده و از فلز ساخته شده که در آن تعداد زیادی پورت قرار دارد و در دنیای تکنولوژی امروز استفاده از آن بسیار رایج است. در راه‌اندازی شبکه‌های بی‌سیم ابتدایی‌ترین نیاز وجود پچ پنل است. این قطعه وظیفه مرتب‌سازی مرکز داده یا اتاق سرور را به عهده دارد.

آشنایی با پچ پنل شبکه

پچ پنل چیست و چه کاربردی دارد؟ 

پچ پنل، قطعه‌ای است که در هنگام ساختمان‌سازی در قسمت‌هایی که چندین سوکت شبکه وجود داشته باشد و این سوکت‌ها به شبکه متصل نباشند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این قطعه که در آن تعداد زیادی پورت وجود دارد و با اندازه‌های مختلف در بازار عرضه می‌شود؛ می‌توانید برای اتصال دستگاه‌های مختلف شبکه بکار ببرید. در واقع این قطعه به برقراری ارتباط منظم بین پورت‌ها کمک می‌کند و هر پورت با پورت‌های دیگر ارتباط برقرار می‌کند.

با استفاده از پچ پنل دیگر لازم نیست کابل‌های طولانی بین دستگاه‌ها و سرور‌ها برای اتصال بکشید و همچنین این دستگاه از خم‌شدن و کشیده‌شدن کابل‌ها جلوگیری می‌کند. این وسیله انتقال ساده‌تر داده‌ها را به سرور مرکزی امکان‌پذیر می‌کند. در صورت عدم استفاده از پچ پنل، سوکت‌های شبکه در اثر خارج‌کردن مداوم سوکت از شبکه برای قطع‌کردن تماس خیلی زود خراب می‌شوند.

برای کابل‌ فیبر نوری با استفاده از برچسب‌های قرار گرفته بر روی پچ پنل، می‌توان مشخص کرد که هر کابل دقیقاً از کجا آمده و به کجا متصل است؛ در صورت بروز عیب به‌راحتی می‌توان مشکل را شناسایی کرد. هنگام انتقال محیط دو کاربر در صورت نبود پچ پنل شبکه، با تغییر مسیر‌های کابل‌کشی نه‌تنها موجب اتلاف وقت است بلکه هزینه‌های زیادی را هم به دنبال دارد. اما پچ پنل با یک پچ کورد تمام پورت‌های مربوط به کاربر را به‌راحتی منتقل می‌کند.

پچ پنل شبکه

 

تفاوت پچ پنل با سوئیچ در چیست؟

تفاوت این دو قطعه الکترونیکی در چند مورد است که در ادامه با آنها اشاره می‌کنیم.

  • از نظر نصب، این دو ابزار با یکدیگر متفاوت هستند.
  • در پچ پنل و سوئیچ ردیفی از پورت‌ها وجود دارد، اما عملکرد یکسانی ندارند و هر کدام در اتاق سرور عملکرد متفاوتی ارائه می‌دهد.
  •  سوئیچ‌ها، تجهیزات اکتیو شبکه هستند و برای عملکرد مناسب به جریان برق نیازمندند.
  • قیمت سوئیچ از پچ پنل بالاتر است.
  • مراحل نصب پچ پنل و سوئیچ در شبکه متفاوت است.
  • سوئیچ‌ها دیتاها را به تجهیزات مختلف مثل سرور و رایانه که دارای آی‌پی هستند، می‌فرستند.
  • پچ پنل پورت‌های چندگانه شبکه را گروه‌بندی و سازماندهی می‌کند.
  • کابل‌ها اول باید از پچ پنل عبور کنند و بعد به سوئیچ برسند.

انواع پچ پنل شبکه

پچ پنل‌های موجود در بازار به سه دسته تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • پنل‌های اترنت یا مسی
  • پنل‌های فیبر نوری
  • پنل‌های poe

پنل‌های اترنت

این دسته از پنل‌ها خود به دودسته دیگر تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • پنل اترنت cat5e/cat6: این نوع از پنل در کابل‌های مسی کاربرد دارد.
  • پنل اترنت keystone: از این نوع پنل زمانی که کاربر مطمئن نیست که کدام نوع پنل انتخاب مناسبی است استفاده می‌شود تا در صورت نیاز با اتصال ترکیبی مشکل را حل کند. همچنین این پنل در طراحی شبکه کاربرد دارد.

پنل‌های فیبر نوری

این پنل در سه مدل در بازار عرضه می‌شود:

  • پنل فیبر نوری استاندارد: این نوع پنل کمربند اصلی بین شبکه و کابل‌ها است. همچنین برای راه‌اندازی آن از یک آداپتور LC،SC  یا MTP استفاده می‌شود.
  • پنل فیبر نوری ماژولار: پنل آداپتور و ماژولار چندرسانه‌ای مهم‌ترین پنل‌های فیبر نوری هستند. از پنل آداپتور چندرسانه‌ای برای تبدیل‌کردن پنل آداپتور شبکه با چگالی بالا استفاده می‌شود. پنل فیبر نوری برای مدیریت کابل‌کشی به‌صورت افقی کاربرد دارد.
  • پنل فیبر نوری Breakout: کابل‌کشی‌های شبکه  40G-10G و 100G-25G با استفاده از این پنل انجام می‌شود و برای کابل‌کشی با چگالی بالا کاربرد دارد.

پنل‌های poe

با استفاده از این پنل احتیاجی به تأمین برق جداگانه برای دستگاه تحت شبکه نیست و برق دستگاه‌ها تأمین می‌شود.

تفاوت پچ پنل با سوئیچ

 

مزایای استفاده از پچ پنل در شبکه

پچ پنل‌ها مهم‌ترین عضو در مراکز داده محسوب می‌شوند. این قطعه سخت‌افزاری وسیله‌ای ساده است که با طراحی ساده در بهبود عملکرد سازمان‌ها نقش مهمی دارد. در صورت نبودن این قطعه سخت‌افزاری مشکلات زیادی به جود خواهد آمد. در این قسمت به مواردی از مزایای استفاده از این قطعه اشاره می‌کنیم:

  • پچ پنل به‌گونه‌ای طراحی شده که تمام پورت‌ها به صورتی منظم در آن قرار گرفته‌اند و به همین دلیل امکان اضافه‌کردن دستگاه جدید به ‌سهولت امکان‌پذیر است.
  • در پچ پنل کابل‌ها به‌صورت منظم قرار می‌گیرند و همین باعث می‌شود تا شبکه‌ای منظم و به‌دور از شلوغی داشته باشیم.
  • هزینه تعمیرات و نگهداری از شبکه آسان و کم است.
  • استفاده از کابل‌های کوتاه در پس شبکه از صرف هزینه‌های هنگفت جلوگیری می‌کند.

نکات مهم در انتخاب و خرید پچ پنل شبکه

مدل‌ها و انواع متفاوتی از پچ پنل شبکه در بازار وجود دارند که شما می‌توانید متناسب با نیاز خود به انتخاب مورد مناسبی اقدام کنید. توجه داشته باشید در خرید پچ پنل باید به یک‌سری از نکات توجه کنید تا خرید خوبی داشته باشید.

توجه به نوع کابل

پچ پنل باید متناسب با نوع کابل باشد. کابل‌ها هم مانند پچ پنل‌ها به دودسته cat5e و cat6a تقسیم می‌شوند. پچ پنل از هر نوعی که باشد باید هم نوع با کابل موردنظر باشد.

مدل کابل

کابل‌ها هم مانند پچ پنل یا شیلددار یا بدون شیلد هستند. پچ شیلددار، اینترنت با سرعت بالا را پشتیبانی می‌کند و در محیط‌هایی که برق یا نور محیط زیاد است کاربرد دارند. همچنین معمولاً قیمت بیش‌تری هم دارند؛ اما اگر در محیط سیم‌های برق قوی نیستند و کابل‌ها وجود دارند نوع بدون شیلد می‌تواند مورد مناسب‌تری باشد.

بر اساس تعداد پورت

دستگاه‌های پچ پنل در اندازه‌های متفاوت و با تعداد پورت‌های مختلفی تولید شده و به بازار عرضه می‌شوند. واحد اندازه‌گیری آن‌ها RU است؛ به این صورت که یک پچ پنل 24 پورت را 1RU و پچ پنل با 32 یا 48 پورت را 4RU نام‌گذاری کرده‌اند.

شکل ظاهری

پچ پنل به‌صورت فلت یا زاویه‌ای تولید می‌شود. پچ پنل فلت صاف هستند و برای سطوح مسطح افقی یا عموی به کار برده می‌شوند و شما می‌توانید آن را روی یک سطح صاف مانند دیوار نصب کنید. پچ پنل زاویه‌ای در مواقعی که حجم تراکم کابل بالا است، در گوشه و داخل کابینت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بر اساس قابلیت ماژولار

پچ‌ها برای کابل‌های مختلفی طراحی شده‌اند و بعضی از آن‌ها را می‌توان برای چندین کابل بکار برد. پچ پنل ماژولار قابلیت اتصال به کابل‌های دیگر را هم دارد.

بر اساس نوع لود و آنلود

پچ پنل در کاربردهای مشخصی قابل‌استفاده است و دارای آداپتور هستند. پنل‌های آنلود قابلیت گسترش شبکه را دارند؛ چون نوع دستگاه مشخص نیست و شما می‌توانید بر اساس نیاز، کیس شبکه مناسب را در داخل آن قرار دهید.

خرید پچ پنل شبکه با بهترین قیمت و کیفیت در فروشگاه برقچی

فروشگاه برقچی بهترین محصولات را با قیمت مناسبی عرضه می‌کند. این ویژگی منحصربه‌فرد فروشگاه، باعث شده است تا مشتریان تجربه خوبی از خرید خود داشته باشند و آن را با دیگران هم به اشتراک بگذارند. تیم برقچی دارای خدمات پشتیبانی فروش محصول است و متخصصان کاربلد و حرفه‌ای هم در این تیم حضور دارند که ابهامات و مشکلات را برطرف می‌کنند.

مراحل خرید آنلاین پچ پنل شبکه در فروشگاه برقچی

  1. در ابتدا باید محصول مورد نظر را انتخاب کرده و در سایت پیدا کنید، تیم برقچی توضیحات مختصری در مورد هر محصول برای شما ارائه داده است تا خرید خوبی داشته باشید.
  2. بعد از خرید و ثبت مراحل تکمیل سفارش باید منتظر ارسال محصول توسط تیم فروش باشید.
  3.  در نهایت محصول خریداری شده را مطابق با آدرس خود دریافت می‌کنید.
مشاهده بیشتر


روال کار برقچی

درخواست خرید

درخواست خرید


مشاوره و راهنمایی

اعلام قیمت

اعلام قیمت


صدور پیش‌فاکتور

آماده‌سازی کالا

آماده‌سازی کالا


ارسال کالا در همان روز

تسویه نهایی

تسویه نهایی


صدور فاکتور

ارسال کالا

ارسال کالا


در همان روز

سوالات متداول

1.تفاوت پچ پنل شبکه و پچ پنل فیبر نوری چیست؟

2.بهترین مارک پچ پنل شبکه کدام است؟

3.هزینه، زمان و نحوه ارسال سفارش‌ها در برقچی به چه صورت است؟