پچ پنل لگراند گفته شده است که راه حل ایده آلی را برای اتصال و مسیریابی مدارها در شبکه، نظارت یا برنامه های مرکز داده ارائه می دهند. این نوع
پچ پنل شبکه در عملکرد عالی بوده و در عین حال از بهترین روش های نصب
کابل شبکه و سهولت استفاده از میان
تجهیزات پسیو شبکه هستند که با انواع
سیستم مدیریت کابل نیز سازگار هستند. همچنین شرکت لگراند اقدام به تولید پچ پنلهای جدید برای بهینهسازی فضا طراحی کرده است که و تعمیر و نگهداری و ارتقاء آینده را آسانتر میکند. از ویژگیهای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- کاست های کشویی: تعمیر و نگهداری آسان تر
- پچ پانل های زاویه دار
- دکمه استخراج سریع
- سیستم کاست ماژولار نوآورانه
- تعمیر و نگهداری آسان: اتصالات را بدون جدا کردن سیم ها جدا کنید
مزایای پچ پنل لگراند:
- توسعه سریع و راحت شبکه
- کاهش هزینه شبکه در دراز مدت
- سهولت عیب یابی در شبکه
- جلوگیری از قطع و وصل شدن تجهیزات شبکه
انواع پچ پنل لگراند:
اگر بخواهیم انواع پچ پنل لگراند را دسته بندی کنیم میتوانیم آنها را در سه جنبه بررسی کنیم. اولین جنبه قابلیت اضافه کردن کیستون است. دومین جنبه محدوده پشتیبانی از انواع کابل ها ( کتگوری کابلها که سرعت انتقال داده را در متراژی مشخص تعیین میکنند) و جنبه بعدی وجود قابلیت محافظ است ( این مورد نیز برای شبکه های شلوغ بسیار حائز اهمیت است). آخرین جنبه نیز به نوع کابل اشاره دارد. شرکت لگراند هم برای کابل مسی و هم برای
کابل فیبر نوری اقدام به تولید پچ پنل کرده است.در ادامه به این دسته بندیها پرداختهایم.
پچ پنل لگراند loaded / پچ پنل لگراند غیر ماژولار
پچ پنل لگراند loaded همانظور که از نامش پیداس درون خود با
کیستون شبکه پر (load) شده است. البته این به معنای این است که شما دیگر نمیتوانید به آن کیستون اضافه کنید. این مدل برای شبکههای بزرگ بهینه تر است. در حقیقت loaded به این معناست که کانکتورها از قبل نصب شده اند (معمولاً همه از یک خانواده کانکتورها هستند مانند RJ45 cat6 )
پچ پنل لگراند unloaded / پچ پنل ماژولار لگراند
پچ پنل ماژولار به پنلی گفته میشود که با استفاده از آن میتوان چندین نوع پورت را در کنار هم قرار داد. ، دارای حفره های خالی (یا ناکاوتها) هستند که در آن کانکتورهای مورد نظر شما قرار میگیرند. همانطور که اشراه شد کانکتورها در پنلهای غیرماژولار به طور دائم نصب می شوند، بنابراین اگر یک پورت آسیب ببیند، نمیتوانید آن را تعویض کنید و در مواردی هم باید با کل پچ پنل خداحافظی کنید. در مقابل پچ پنل ماژولا به شما امکان میدهند پورتهای آسیبدیده یا معیوب را به دلخواه تعویض کنید.
پچ پنل لگراند SFTP در مقابل پچ پنل لگراند UTP
پچ پنل لگراند در نوع SFTP و UTP به ترتیب یعنی با محافظ و بدون محافظ یافت میشود. برای شبکههای احتمال تداخل الکترونیکی زیاد است بهتر از به نوع با محافظ آن رجوع کنید.
خرید پچ پنل لگراند sftp:
[caption id="attachment_21593" align="aligncenter" width="639"]
خرید پچ پنل لگراند sftp[/caption]
برای خرید پچ پنل لگراند sftp از نوع unloaded دو گزینۀ
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP و
پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6 LCS3 با قابلیت unloaded یا اضافه کردن کیستون بسیار مناسب هستند زیرا علاوه بر اینکه با محافظت بالا از سیم کشی شما برقراری اتصال و نگهداری داده ها را با بالاترین کیفیت امکانپذیر میکنند به عنوان یک یونیت در رک قرار گرفته و همچنین به شما امکان اتصال کانکتورهای متفاوت و تعویض کانکتورهای خراب را میدهند.
خرید پچ پنل فیبر نوری لگراند:
[caption id="attachment_21592" align="aligncenter" width="696"]
خرید پچ پنل فیبر نوری لگراند[/caption]
میتوان گفت با سیاست کاری لگراند خرید
پچ پنل فیبر نوری لگراند از بهترین انتخاب ها باشد. این برند تجهیزات مناسبی را برای محافظت از فیبر لخت شده و کابل های فیبر نوری در پچ پنل های خود اعمال کرده است که در عین حال برای محافظت فضاها برای اتصال جوش فیوژن (کریمپ) و لوازم جانبی اتصالات توسط آداپتور نیز استفاده می شوند.
در این میان
پچ پنل فیبرنوری لگراند 24 پورت SC شیشه ای و
پچ پنل فیبرنوری لگراند 24 پورت SC فلزی با 24 پورت برای آداپتورهایی با پورت SC مناسب هستند که امکان اضافه کردن
ماژول فیبر نوری را نیز فراهم میکنند.
خرید پچ پنل 48 پورت لگراند:
[caption id="attachment_21591" align="aligncenter" width="696"]
خرید پچ پنل 48 پورت لگراند[/caption]
اگر مایل به خرید پچ پنل 48 پورت لگراند فیبر نوری باشید پ
چ پنل فیبرنوری لگراند 48 پورت LC فلزی گزینۀ مناسبی است که 48 پورت و آداپتور LC در بازار عرضه شده است.
برای پچ پنل 48 پورت لگراند برای زوج سیمهای مسی نیز میتوان به نوع ت Loaded آن برای سیم های cat6 اشاره کرد. در این پچ پنل لگراند حداکثر می توان 24 کیستون نصب نمود. کیستون های مذکور به صورت در 4 بخش مجزا بر روی بدنه این پچ پنل ها سوار می شوند. در هر کدام از این 4 بخش امکان اتصال 6 کیستون را فراهم می آورد. پچ پنل های نسل جدید لگراند به قابلیتهای عیب یابی آسان تر، ارتباط راحت تر بین کابل ها و تجهیزات داخل رک و امکان گسترش آسان تر شبکه مجهز شده اند
خرید پچ پنل 24 پورت لگراند:
برای خرید پچ پنل لگراند 24 پورت تنوع زیادی پیش روی شما سات که پیش تر به دو مدل SFTP آنها اشاره کردیم. دو مدل بالاتر آنها نیز یعنی پچ
پنل لگراند 24 پورت CAT6A SFTP و
پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6A LCS3 برای کابل شبکه cat6a مناسب هستند ( که طبعا به انتقال داده با سرعت بالاتر و متراژهای بیشتر کمک میکنند)
در میان پچ پنل 24 پورت از نوع UTP نیز میتوان د
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 UTP اشاره کرد که قیمت مناسب آن از مزیتهای آن به شمار میرود.
نصب پچ پنل لگراند:
نصب پچ پنل لگراند پیچیده نیست. کافی است مراحل زیر را دنبال کنید.
. محل نصب پچ پنل مشخص کنید
محیط عملیاتی را ارزیابی کنید، مکانی که می توان تجهیزات و اجزای آن را به خوبی نگهداری کرد و به راحتی به آنها دسترسی داشت.
. پچ کوردهای بسازید یا بخرید
طول سیم پچ و همچنین مقدار مورد نیاز برای نصب را تعیین کنید. در صورت انتخاب طول نامناسب، کابلهای بیش از حد بلند یا کوتاه نه تنها باعث افزایش هزینه میشوند بلکه مانع مدیریت کابل نیز میشوند.
. برای پورت ها نقشهای تعیین کنید
تعیین کنید کدام پورت به چه دستگاهی یا به چه کابلی متصل میشود، با انجام این کار می توانید زمان نصب را کاهش دهید.
. پچ پنل را سوار رک کنید.
اطمینان حاصل کنید که رک سرور اندازه اجزای شما را در خود جای می دهد (عرض استاندارد EIA 19 اینچی رایج ترین است).
. پانچ سیم ها به پچ پنل
در ابتدا پوسته بیرونی کابل شبکه که در حدود ۲ تا ۳ سانتی متر را با کاتر جدا کنید. سپس رشته های کابل زوج سیم تابیده را از هم تفکیک کرده و جدا کنید. ببینید که پچ پنل از کدام استاندارد (568B یا 568A) پشتیبانی میکند.با توجه به یکی از این سیستم ها کابل ها را با استفاده از آچار پانچ به پشت پچ پنل خود، بر اساس رنگ بندی مشخص شده نصب کنید تا اتصال سیم ها به پچ پنل صورت بگیرد
البته بیشتر محصولات لگراند به راحتی استفاده از تجهیزاتش علاوه بر کیفیتشان اهمیت داده شده اند. بنابراین نصب بیشتر آنها راحت است و نیاز به
آچار سوکت زن پچ پنل ندارد.
جمعبندی پچ پنل لگراند:
با
پچ پنل لگراند با انواع پچ پنل آشنا شدیم که برای اتصال و مسیریابی آسان تر در مدارها در شبکه بهینه سازی شدهاند. همچنین با انواع پچ پنل لگراند آشنا شدیم. آموختیم که شرکت لگراند اقدام به تولید پچ پنلهای جدید برای بهینهسازی فضا طراحی کرده است که و تعمیر و نگهداری و ارتقاء آینده را آسانتر میکند. هم چنین با انواع پچ پنل لگراند 24 پورت، پچ پنل لگراند 48 پورت، پچ پنل لگراند SFTP و پچ پنل لگراند UTP آشنا شدید. در ادامه با مراحل کلی نصب پچ پنل لگراند نیز آشنا شدید. از همراهی شما سپاس گزاریم.